Online Souvenir Winkel

Online Souvenir Winkel

Wij zijn een Nederlandse online souvenirwinkel

Op onze website vind je vele duizenden geweldige Nederlandse souvenirs en geschenken die we wereldwijd verzenden. Wil je een cadeau naar een vriend sturen? Onze aanbevelingen zijn: typisch Hollandse magneten, lekkere stroopwafels en leuke cadeausets. Je vrienden zullen zeker van deze geschenken houden.

Was je schema te druk om een stijlvol geschenk te vinden ? Bekijk onze fantastische museum-souvenir collectie! Op onze website vind je souvenirs versierd met kunstwerken van onder andere Vincent Van Gogh, Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer. Deze museum souvenirs nemen je mee terug in de tijd.

Souvenirs uit Holland, Amsterdam, Rotterdam …

Is het herinnering voor jezelf, of kennissen ? De stad Amsterdam is voor veel mensen de herkenbaarste plek van Nederland en iedereen heeft gehoord van Holland, de koeien, molens, windmolens en tulpen. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer leuke plekjes in Nederland!

Kies uit duizenden geweldige souvenirs!

We hebben de leukste souvenirs verzameld, van klompen, geweldige mokken tot kleurrijke tulpen en elegante Delfts blauwe vazen. Met zo'n grote collectie vind je zeker iets van je gading in onze online Nederlandse souvenirwinkel!

Verzenden we naar ...?

Als de post het adres kan bereiken, kunnen we uw cadeaus in een pakket doen, veilig inpakken voor de zwaarst mogelijke reis (die landweggetjes in de Nederlandse bergen kunnen lastig zijn!), en gaan zullen we het over kanaal naar het postkantoor roeien! In onze winkel vind je veel ook verschillende soorten cadeauverpakkingen. Van gekleurde  papieren tassen tot inpakpapier met een thema.

We weten dat je graag een persoonlijk bericht wilt toevoegen aan je vriend #SendingLove. Daarom hebben we deze optie gratis gemaakt! Nadat u uw persoonlijke bericht heeft achtergelaten op onze afrekenpagina, printen wij uw bericht op een mooie, typisch Nederlandse kaart.

Onze website kan de verzendkosten berekenen en u een offerte geven. Wij rekenen geen verzendkosten, maar het postkantoor wel!

Hoe te bestellen?

Vind de producten die je echt leuk vindt en bestel ze via de website. We hebben de meeste producten op voorraad. Dit staat bij elk product vermeld. 

Hoe lang duurt het voordat het product arriveert?

Levering in Nederland is vanaf verzending vaak de volgende werkdag. Hoe verder weg, hoe langer het duurt. Buiten het vakantieseizoen is het meestal ongeveer 2 weken naar de VS en vergelijkbaar met Australië of Nieuw-Zeeland. Natuurlijk kunnen wereldgebeurtenissen (en vakanties) hier van invloed op zijn ...

We verzenden elk pakket met een track & trace code die we e-mailen zodra we klaar zijn met het inpakken van je cadeaus. Dus je weet altijd waar het (ongeveer)  is. U kunt nog meer informatie vinden op onze speciale verzendinformatiepagina.

Heeft u hulp nodig? We zijn er om u te helpen! Mocht er iets niet lukken (het is toch het internet) of heeft u een speciaal verzoek, stuur ons dan een bericht via info@hollandwinkel.nl of bel ons (tijdens Nederlandse werkuren aub!) Op + 31-299-406060. Klik hier voor al onze contactgegevens.