Museum Souvenirs

Op zoek naar een souvenir dat zo uit een Nederlandse museum winkel lijkt te komen? In onze museum collectie zijn veel mooie souvenirs met reproducties van bekende werken. Elegant en van hoge kwaliteit. Vincent Van Gogh, Vermeer en Mondriaan zijn schilders die wereldwijd gewaardeerd en herkent worden. Van mokken tot notitieblokken en brillenkokers en paraplu's, er is keuze genoeg !
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-73 van 523

Van hoog naar laag sorteren
  1. Art Sjaal "Zonnebloemen"
    Art Sjaal "Zonnebloemen"
    Special Price € 15,00 Regular Price € 18,00
  2. Brievenbus cadeauset "Van Gogh"
    Brievenbus cadeauset "Van Gogh"
    Special Price € 26,95 Regular Price € 28,75
per pagina

Museum Souvenir Shop

De Nederlandse museums liggen vol met de mooiste werken van Rembrandt, Van Gogh, Vermeer en talloze andere kunstenaars. En in elke museum winkel kun je een rijk aanbod aan de mooiste souvenirs vinden, en natuurlijk zijn deze ook bij de Holland Winkel te krijgen! Wij bieden online de mooiste souvenir reproducties van beroemde Nederlandse werken. Want of het nu in het Rijksmuseum hangt, het Van Gogh museum of het Mauritshuis in De Haag er zijn souvenirs voor alle bekende werken.

De bekenste schilderijen van Nederland

Welke schilderijen zijn het bekendst buiten Nederland ? Er zijn een aantal werken die wereldwijd bekend zijn. Van Gogh is beroemd geworden met bijvoorbeeld het Amondbloemsem schilderij. De kleuren en het patroon zijn iets herkenbaars waar je ook vandaan komt. Zijn periode in Zuid Frankrijk, en de nachten met de schitterende sterrenhemels komen met hun felle kleuren echt tot leven. Johannes Vermeer is het bekenst voor natuurlijk het Melkmeisje en het meisje met Parel. Mondriaan is beroemd om zijn abstracte kleuren vlakken. Daarnaast hebben schilders zoals Maria Sibylla Merian en Jan Davidsz. de Heem in de 17e eeuw schitterende bloemen werken gemaakt.

Museum Souvenirs

De echte nachtwacht mag met zijn formaat van 4 meter bij 3 meter een beetje moeilijk mee te nemen zijn, we hebben schitterende souvenirs in die wel makkelijk mee te nemen zijn. Zo zijn er onderzetters, notitieboekjes, pennen, mokken en manchetknopen en vele andere souvenirs die versierd zijn met deze mooie werken.