Hollands Geschenkpakket

Op zoek naar een origineel geschenkpakket voor een relatie? We hebben een grote keuze aan Hollandse lekkernijen in een geschenkpakket. Elk Hollands cadeaupakket  is versierd met een typisch Nederlands lintje, een klompje, of doosje en netjes verpakt.

Onze geschenkpakketten zijn heel erg geschikt voor een congres, gebeurtenis of een bezoek met meerdere personen. Een feestelijke gebeurtenis in het buitenland? We kunnen uw geschenkpakket verzenden naar alle landen van de wereld. Verras iemand met een lekker Hollands geschenk!

Typisch Nederlandse lekkernijen als een stroopwafel, hopjes of pepermuntjes samen met Nederlandse souvenirs vormen samen een smakelijke herinnering!

We kunnen deze leuke lekkernijen snel leveren. Heeft u snel een hele grote hoeveelheid nodig ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@hollandwinkel.nl !

Tonen als Foto-tabel Lijst

126 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Borrel set Holland Vlag
  Borrel set Holland Vlag
  Special Price € 13,75 Regular Price € 14,95
 2. Borrelset "Amsterdam Wapen"
  Borrelset "Amsterdam Wapen"
  Special Price € 13,75 Regular Price € 14,95
 3. Borrelset "Amsterdam"
  Borrelset "Amsterdam"
  Special Price € 19,85 Regular Price € 20,85
 4. Cadeaupakket "Delft Blauwe Vogels"
  Cadeaupakket "Delft Blauwe Vogels"
  Special Price € 18,95 Regular Price € 19,85
 5. Cadeauset Van Gogh "Zelfportret"
  Cadeauset Van Gogh "Zelfportret"
  Special Price € 27,50 Regular Price € 29,95
 6. Kaas cadeau
  Kaas cadeau
  Special Price € 39,95 Regular Price € 42,25
 7. Paas cadeau set "Hollandse Lente"
  Paas cadeau set "Hollandse Lente"
  Special Price € 12,25 Regular Price € 12,95
 8. Nijntje Snoepgeschenk
  Nijntje Snoepgeschenk
  Special Price € 7,95 Regular Price € 8,25
 9. Museum Borrel Set "Rembrandt"
  Museum Borrel Set "Rembrandt"
  Special Price € 32,95 Regular Price € 34,75
 10. Regenboog Blikje - Stroopwafels met klompjes - Oranje
  Regenboog Blikje - Stroopwafels met klompjes - Oranje
  Special Price € 9,45 Regular Price € 10,95
 11. Regenboog Blikje - Stroopwafels met klompjes - Wit
  Regenboog Blikje - Stroopwafels met klompjes - Wit
  Special Price € 10,45 Regular Price € 10,95
 12. Rotterdam Cadeauset
  Rotterdam Cadeauset
  Special Price € 22,50 Regular Price € 23,50
 13. Stroopwafel geschenk "Artis"
  Stroopwafel geschenk "Artis"
  Special Price € 8,95 Regular Price € 9,95
per pagina

Geschenkpakketten

Op zoek naar een origineel geschenkpakket voor een relatie? Wij hebben een grote keuze aan Hollandse lekkernijen in een geschenkpakket. Deze Hollandse geschenken zijn allemaal versierd met een typisch Nederlands lintje, een klompje of een doosje. Bovendien worden ze door ons netjes verpakt. Onze geschenkpakketten zijn erg geschikt voor een congres, een gebeurtenis of een bezoek met meerdere personen, zoals cliënten. Heeft u een feestelijke gebeurtenis in het buitenland? We kunnen uw geschenkpakketten verzenden naar alle landen van de wereld. Verras iemand met een lekker Hollands geschenk!

Typisch Nederlandse lekkernijen als stroopwafels, hopjes of pepermuntjes vormen samen met Nederlandse souvenirs voor een smakelijke en onvergetelijke herinnering. Deze leuke geschenkpakketten kunnen we snel leveren. Heeft u met spoed een hele grote hoeveelheid nodig? Dat kunnen we regelen! Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via verkoop@hollandwinkel.nl.

Origineel relatiegeschenk

Verras het bezoek met een lekker Nederlands geschenk. Stroopwafels zijn wereldwijd populair want bij iedereen gaat het erin als zoete koek! Vertel uw gasten dat een stroopwafel het beste smaakt, wanneer het verwarmd wordt boven een kopje hete koffie of thee. Een ander populair lekkernij in onze geschenkpakketten zijn altijd de Haagse hopjes. De Nederlandse "coffee candy" is een gewild snoepje dat eigenlijk alleen in Nederland verkrijgbaar is.

Een Nederlands geschenkpakket is een typisch Hollands cadeau. Met deze geschenkpakketten, verzorgen wij een selectie aan hele typische Hollandse dingen voor u! De mooie Delfts blauwe blikjes, koffiekopjes en dienbladen zijn een blijvende herinnering, elk kopje koffie weer!

Hollandse Geschenken

De Holland Winkel verstuurt al sinds 2002 cadeautjes voor en naar onze klanten wereldwijd. Wat heeft uw voorkeur? Een lekker geschenk, of een praktisch geschenk? Wij bieden een grote selectie aan producten van sleutelhangers, flessenopeners, magneten tot Delfts blauw. Er is altijd iets voor iedereen!

Cadeau berichtje

Wilt u een persoonlijk bericht bijsluiten? Wij kunnen uw bericht drukken op een mooi Hollandse cadeaukaartje en stoppen het kaartje dan voor u in het pakket!

Geschenk versturen

Wij versturen onze cadeauproducten wereldwijd. Wilt u iets lekkers sturen als geschenkje? Ons team staat klaar om uw cadeau netjes te verpakken. Onze pakketten worden met PostNL de hele wereld rondgestuurd.

Heeft u een eigen idee ?

We hebben een grote variatie aan producten die we kunnen samenvoegen bij uw geschenkpakket. In onze online souvenirwinkel kunt u uit duizenden producten kiezen. Wilt u een ander type blikje voor de stroopwafels? Dat kan! Bovendien hebben wij blikjes met museum opdruk, molens en natuurlijk het Amsterdam logo. Keuze genoeg dus!

Vraag ons vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.