Typisch Nederlandse dingen om te geven

Typisch Nederlandse dingen om te geven

Bij de Holland Winkel zijn we altijd op zoek naar échte Nederlandse geschenkjes. Veel mensen in het buitenland hebben een bepaald beeld bij Nederland en worden heel gelukkig als ze iets typisch Nederlands ontvangen, en dan bedoelen we niet een oer Hollandse cadeaubon van de Xenos of de Blokker :-) 

Wat dat is hangt natuurlijk van de persoon en gelegenheid af. In onze website hebben we duizenden leuke producten verzameld die allemaal op een of andere manier iets met Nederland hebben. Van de bekende windmolens tot mooie museum geschenken.

Is het voor een baby, huwelijk, verjaardag, man of vrouw? Kijk rustig rond en we zijn er zeker van dat u iets geschikts zult vinden. Hieronder hebben we wat suggesties gemaakt. 

Hollandse Stroopwafels

Iets te eten is altijd populair, en stroopwafels zijn wereldwijd populair. Recent zijn er zelfs stroopwafel fabrieken geopend buiten Nederland. Wat al laat zien dat deze grote zoete koeken wereldwijd in de smaak vallen. Van stroopwafels in blik, tot typische toefzakjes met lekkere koeken

Nederlandse Cadeautjes: Souvenirs

Toeristen raken niet uitgekeken in de Nederlandse souvenir winkels, moderne ontwerpen met veel kleuren. Nederland is voor souvenirs echt een topland, zoals de mode winkels zich steeds vernieuwen zijn er in de souvenirwinkels elk jaar vele honderden nieuwe ontwerpen te vinden. 

Kleding en kostuums 

T-Shirts, hoodies en sweaters zijn altijd populair. En we hebben heel veel toffe Nederlandse ontwerpen. Van basic tot gewaagd. 

Voor speciale gelegenheden zoals op de basis school zijn Nederlandse kostuums voor kinderen leuk, Delfts blauw is ook vaak een populair geschenk. En dat hoeft helemaal niet oubollig te zijn, want Nederlands Delfts blauw is met de tijd meegegaan en er zijn veel mooie en moderne ontwerpen. 

Koude voeten? Sokken of klompsloffen! 

Nieuw zijn de sokken met Nederlandse ontwerpen. Van Gogh en klompen kleuren deze vrolijke voetenwarmers op. En mocht het echt koud worden, dan zijn onze warme klompsloffen natuurlijk ook onmisbaar!

Zomaar wat suggesties -- kijk rustig rond in onze collectie. Mocht u vragen hebben dan zijn we er om u te helpen!

 

Delen

Related Posts

Related Products