Op naar 2019

Op naar 2019

Tijd voor een duik in het nieuwe jaar ! De kerstboom vol met hollandse kerstballen is inmiddels opgeruimd, Januari is een goede maand om schoon te maken.

Na een druk 2018 zijn we al weer druk bezig met de collectie van 2019.

Want het leukste aan een souvenirwinkel is dat er altijd stapels ideeën zijn voor nieuwe producten. Je moet natuurlijk een beetje verslaafd zijn aan je eigen producten want dan is je werk gewoon het leukste. En energie is er want een heleboel ontwerpers waarmee we samenwerken zijn druk bezig om met frisse kleuren en ontwerpen de souvenirs van 2019 vorm te geven. Bij ons komt dit nu binnen en we zijn druk bezig met het fotograferen en het in onze webwinkel plaatsen.

Hoewel het in Amsterdam zo druk werd dat de gemeente besloot om de letters "I am Amsterdam" te verwijderen van het museumplein is er ook een mega groot kussend paar verschenen in het westelijk havengebied. Dat heet het spreiden van de toeristen over de stad. De rijen voor het Rijksmuseum zijn er niet korter op geworden.

Elk zichzelf respecterend museum heeft natuurlijk een mooie museumwinkel en er worden mooie souvenirs van hoge kwaliteit ontworpen die de mooiste Nederlandse kunstwerken uitbeelden.

In de offline souvenirs winkel gaat het tegenwoordig om de "experience", er zijn schitterende winkels die de indruk geven dat je luxe producten van het type Versace of Gucci aan het winkelen bent. Daarnaast heb je natuurlijk ook de "souvenir supermarkten" waarin je een blikje bier met een wollen souvenir muts kunt combineren.

Bij de Holland Winkel zijn we er voor de typisch Hollandse geschenken, snoep en cadeau's, voor jezelf, maar ook waarschijnlijk voor je allerbeste beste vrienden die op bezoek komen of ver weg wonen. Want wat is er nu leuker dan een typisch Hollands geschenk te geven? En met duizenden producten in onze webwinkel is er gegarandeerd iets dat "klikt"!

Delen