Online Souvenir Winkel

Online Souvenir Winkel

De Holland Winkel is een online souvenir winkel, en we zijn dit al sinds onze opening in 2002. Kopen op het internet was toen nog vrij ongewoon, maar de vele Nederlanders in het buitenland ontdekten ons al snel! Want kom maar eens aan een leuk Nederlands geschenk als je ver weg woont. We verkochten toen naast souvenirs ook nog pannenkoekenmeel, stamppot en veel meer.  

Nostalgie

Veel van onze bezoekers van het eerste uur waren geëmigreerde Nederlanders. En voor hun was een verse voorraad met drop pure nostalgie. Twintig jaar geleden nam je niet zomaar het vliegtuig, het was duur en de wereld leek een stuk groter. 

De pakketten gingen met de langzame post de wereld rond en waren soms maanden onderweg. Er was geen track & trace dus je moest maar hopen dat het ook aankwam. Dat is tegenwoordig (bijna) altijd sneller en eenvoudiger. 

Tegenwoordig is online kopen veel gewoner maar ook in Nederland woont niet iedereen in de buurt van een souvenirwinkel. Via onze online winkel bieden wij enorm veel keuze. Wij hebben inmiddels vele duizenden leuke souvenirs en geschenken in ons magazijn. 

Gezocht: Amsterdam Souvenirs Online 

Alleen maar Amsterdam en Hollandse souvenirs ? Welnee, we vergeten de andere delen van Nederland niet. Want Rotterdam, Den Haag en Volendam zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd. Of een paar klompjes met de Friese vlag? 

Geschenken met betekenis

Ons doel is om een typisch Nederlands geschenk aan te bieden voor elke gelegenheid die een Nederlands tintje nodig heeft. Of het nu om een huwelijk in het buitenland gaat, een geboorte, de treinreis naar Azië of een delegatie die juist op bezoek komt er is iets voor iedereen. 

Hoe je online moet kopen hoeven we tegenwoordig gelukkig niet meer uit te leggen. We zijn met onze tijd meegegaan en bieden alle mogelijke manieren om online te betalen aan. 

Alles gaat sneller, maar we pakken nog steeds elk pakket zorgvuldig in. Of het nu naar Texel moet of naar Australië. 

Delen

Related Products