Klederdrachtpop Volendam Bontje, 20 cm

Deze porseleinen pop is 20 cm lang en is gekleed in een prachtige traditionele Volendamse klederdracht. De poppenjurk is zorgvuldig vervaardigd met ingewikkelde details, waaronder een lijfje versierd met kant, een wijde plooirok en een wit schort. Ook de hoofdtooi van de pop is een hoogtepunt, met een witte muts en een paar houten klompen die de traditionele Volendamse look compleet maken.

 

SKU
2595
€ 14,95
Beschikbaar
Wordt binnen 3-4 werkdagen verzonden
Verzending binnen Nederland voor slechts € 6.95!
Verzendingen naar bestemmingen buiten de EU zijn BTW vrij
30 dagen retourgarantie
Alle prijzen zijn inc. BTW

Deze porseleinen pop is 20 cm lang en is gekleed in een prachtige traditionele Volendamse klederdracht. De poppenjurk is zorgvuldig vervaardigd met ingewikkelde details, waaronder een lijfje versierd met kant, een wijde plooirok en een wit schort. Ook de hoofdtooi van de pop is een hoogtepunt, met een witte muts en een paar houten klompen die de traditionele Volendamse look compleet maken.

In de context van de traditionele Volendamse klederdracht verwijst "bontje" naar de bontkraag die vaak als onderdeel van de outfit wordt gedragen. Het bontje is een kleine, ronde kraag gemaakt van echt of nepbont en wordt typisch door vrouwen gedragen als decoratief accessoire.

Het bontje wordt meestal vastgemaakt aan een zwart fluwelen jasje, dat een belangrijk onderdeel is van het Volendamse kostuum. De kraag is vaak gemaakt van konijnenbont of een ander soort zacht, pluizig materiaal en is soms versierd met extra versieringen, zoals knopen of linten.

Het bontje wordt vaak gedragen bij kouder weer en dient zowel praktisch als decoratief. Het helpt de drager warm te houden en voegt een extra isolatielaag toe, terwijl het ook een vleugje luxe en verfijning geeft aan het algehele uiterlijk van het kostuum.

Het bontje is een klassiek en iconisch accessoire in de traditionele Volendamse klederdracht en wordt vaak gezien als een symbool van het Nederlandse erfgoed en de Nederlandse cultuur. Het gebruik ervan in het kostuum voegt een laag diepte en authenticiteit toe aan de outfit, waardoor het een favoriet wordt onder verzamelaars en liefhebbers van traditionele kleding.

Hoe worden de producten van Holland Winkel verzonden?
Onze producten worden veilig ingepakt en wereldwijd bezorgd via PostNL. Zodra het pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u een mail met track & trace code. Zo kunt u makkelijk bijhouden wanneer uw pakket wordt bezorgd.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat het pakket onderweg is. In deze mail vind u het tracking nummer waarmee je het pakket kunt volgen en precies kan zien wanneer het wordt geleverd.
Ontvang ik al mijn producten in één keer?
Wij versturen bijna alle bestellingen in één keer. Mocht u producten met een levertijd tot 3 werkdagen besteld hebben dan verzenden we uw pakket zo snel als alles in huis is.
Kan mijn bestelling naar een ander adres worden gestuurd?
Ja! In het bestelproces kunt u een alternatief bezorgadres invoeren door het hokje ‘verzenden naar een ander adres’ aan te vinken in de laatste stap van het bestelproces. Hier kunt u de adresgegevens van de gelukkige ontvanger invullen. De verzendkosten worden, indien nodig, automatisch aangepast.
Waar kan ik de status van mijn pakket zien?
Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, gaan we gelijk aan de slag om deze zo snel mogelijk te bezorgen. Wanneer de bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat het pakket onderweg is. In deze mail vindt u het tracking nummer waarmee u het pakket kunt volgen. U kunt dan precies zien wanneer het pakket geleverd wordt.
Wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen onze producten wereldwijd. Binnen Nederland zijn de verzendkosten E 6,50 voor een pakket, of E 4,50 als het in een brievenbusdoosje past.

Voor alle andere landen versturen we het als pakket. De tarieven kunt u vinden op onze verzendkosten pagina. Voor verzendingen buiten de EU rekenen wij geen BTW op de producten.

Versturen jullie ook wereldwijd?

Ja! Wij versturen onze producten wereldwijd als aangetekend pakket. De tarieven kunt u vinden op onze verzendkosten pagina. Voor verzendingen buiten de EU rekenen wij geen BTW op de producten.

Moet ik retourkosten betalen?
U betaalt alleen de verzendkosten voor het retoursturen van het pakket. Als u een product terugstuurt, omdat er onverhoopt iets mis mee is, zijn de verzendkosten voor de retourzending natuurlijk voor De Holland Winkel. Laat het altijd even weten (het liefst via de e-mail: info@hollandwinkel.nl als u iets aan ons terugstuurt).
Krijg ik mijn geld terug bij retour?
Wanneer het product door ons goed retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. Het bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket teruggestort.
Ontvang ik de verzendkosten voor retourpakket terug?
Als u een product terugstuurt, omdat er onverhoopt iets mis mee is, zijn de verzendkosten voor de retourzending natuurlijk voor De Holland Winkel. In alle andere gevallen betaalt u de retourkosten voor het pakket. Pakketten die onvoldoende gefrankeerd zijn of zonder retournummer worden afgegeven kunnen we niet accepteren.
Wat moet ik doen als mijn producten beschadigd zijn aangekomen?
Oh nee, wat vervelend! We doen ons best om al onze producten veilig aan te laten komen. Mocht dit toch niet gelukt zijn, stuur dan een mail naar info@hollandwinkel.nl met uw gegevens, ordernummer en foto’s van het product en de verpakking. Wij zorgen er dan voor dat u kosteloos en zo snel mogelijk een nieuw product krijgt.
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen!
Onze excuses! Dit gaan we zo snel mogelijk voor je oplossen. Stuur een mail naar info@hollandwinkel.nl met uw gegevens en het ordernummer en wij zorgen ervoor dat de juiste producten zo snel mogelijk uw kant opkomen.
Waar kan ik een klacht indienen?

Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan! Wij zijn dan ook enorm benieuwd naar jouw terugkoppeling. Als je een klacht hebt, kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@hollandwinkel.nl We zullen zo snel mogelijk reageren op je klacht en binnen 1 werkdag contact met je opnemen!

Meer informatie kun u ook vinden op onze klachtenpagina.

Klantenservice
Bij de Holland Winkel kunt u de leukste souvenirs kopen ! Vraag, opmerking of heeft u speciale wensen ? Bel of schrijf ons gerust! We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 & 17:00

Tel: 0299-406060
E-mail: info@hollandwinkel.nl