10x De leukste Rotterdamse souvenirs om te geven

10x De leukste Rotterdamse souvenirs om te geven

Bij de Holland Winkel verkopen wij niet alleen Hollandse souvenirs en Amsterdamse souvenirs, maar ook hele leuke Rotterdamse Souvenirs. De afgelopen tijd hebben wij onze Rotterdamse souvenirs collectie uitgebreid. In onze website zijn onder andere nu Rotterdam mokken, onderzetters, t-shirts en meer te vinden! In dit artikel zetten wij 10 leuke Rotterdamse cadeautjes in de spotlight die ontzettend leuk zijn om te geven!

Souvenir inspiratie #1: Rotterdamse legpuzzel 108 stuks voor jong en oud   

Nu iedereen maar thuis zit, is een puzzel een uitstekend cadeau om te geven! De 108 delige Rotterdam puzzel komt in een stevige koker zodat de puzzel vaak in elkaar en uit elkaar gezet kan worden zonder dat er stukjes kwijtraken. Op de puzzel zie je onder andere de iconische Erasmusbrug en de rivier de Nieuwe Maas die door Rotterdam stroomt.

Deze legpuzzel bestaat uit 108 stukjes en is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Souvenir inspiratie #2: “Hoera een Rotterdammertje” slinger als kraamcadeau

Is er een Rotterdams kindje geboren in Rotterdam of misschien wel in het buitenland? Dan is deze handgemaakte stoffen slinger waarop “Hoera een Rotterdammertje” op staat, een must have item!! De zachte slinger kan gewassen geworden, waardoor hij meerdere keren gebruikt kan worden. Wel zo duurzaam! De slinger is een heel leuk Rotterdams kraamcadeau om te geven aan de nieuwe moms and dads.

Souvenir inspiratie #3: Rotterdamse onderzetter met bekende Rotterdamse icons

Zoek je een geschenk dat niet alleen leuk, maar ook praktisch is? Deze onderzetter is heel leuk om te geven als een Rotterdams souvenir, omdat hij dan dagelijks gebruikt wordt. Dit geschenk is ook heel geschikt om mee naar het buitenland te nemen, gezien hij makkelijk mee te nemen is op reis.

Souvenir inspiratie #4: Setje Rotterdamse onderzetters in een doosje

Heb je aan 1 onderzetter niet genoeg? Wat denk je dan van dit setje, waarin 6 typisch Rotterdamse onderzetters verpakt zijn in een net kartonnen doosje? Op elke onderzetter is een typisch Rotterdams gebouw afgebeeld.

Rotterdam is een echte wereldstad, deze havenstad staat internationaal ook wel bekend als the 'gateway to Europe’. Hierdoor worden er jaarlijks vele congressen en zakelijke evenementen in Rotterdam gehouden. Ben je op zoek naar Rotterdamse congres geschenken die mensen niet gauw zullen vergeten? Deze onderzetters zijn dan heel erg leuk om te geven.

Souvenir inspiratie #5: Schattige Rotterdam slabbetje voor de nieuwe baby

Iedere baby heeft een schattig slabbetje nodig. Dit Rotterdams slabbetje vinden wij toch wel erg leuk. Heb je een collega, vriendin of kennis die net een kind gekregen heeft of verwacht? Dit Rotterdam slabbetje is een uitstekend kraamgeschenk om te geven aan de nieuwe baby. Ben je uitgenodigd voor een Rotterdamse babyshower? Dan is dit slabbetje echt onmisbaar!

Souvenir inspiratie #6: Stoere Rotterdam T-shirt 

Een uniek Rotterdam T-shirt aan jouw familie en vrienden in het buitenland geven is een echte aanrader. Niet alleen omdat er maar weinig mensen een Rotterdam t-shirt bezitten, maar ook omdat dit t-shirt heel erg stoer uit ziet! De iconische Erasmusbrug is goed op de letters te zien

Souvenir inspiratie #7: Lekkere stroopwafels in een Rotterdams blikje  

Wie zegt er nou nee tegen een blik met lekkere Nederlandse stroopwafels? Dit geschenk wordt altijd door de ontvangers goed gewaardeerd. Nadat de stroopwafels op zijn (wat altijd snel gebeurt), kan dit Rotterdams blikje vervolgens weer gebruikt worden om andere dingen in te doen. Op zoek naar een Rotterdams relatiegeschenk om weg te geven? Dit typisch Rotterdams blikje is een geliefd item!

Souvenir inspiratie #8: Kleurrijk Rotterdam notitieboekje

Het maakt niet uit waar je bent, notitieboekjes komen altijd goed van pas. Dit vrolijke notitieboekje neem je makkelijk in jouw tas overal mee en is ook nog eens lekker licht! Het ontwerp van dit notitieboekje valt leuk op! De kaft is versierd met een mooie artistieke illustratie van Rotterdam. Dit is echt een hebbedingetje om te hebben en perfect om te geven als een Rotterdams souvenir.

Souvenir inspiratie #9: Een onvergeetbare Rotterdam mok

Op zoek naar een cadeau dat elke dag meerdere keren gebruikt wordt? Deze Rotterdam mok is dan het juiste cadeau om geven! Mensen hebben een zwakte voor leuke mokken en onthouden na jaren zelfs nog steeds wie de mok gegeven heeft. Wij hebben ook Rotterdam mokken in het roze en wit!

Souvenir inspiratie #10: I ❤️ Rotterdam Kussend Paartje Sleutelhanger

Ja! Dit is een kussend paartje sleutelhanger met een Rotterdams tintje. Dit Delfts blauw kussend paartje sleutelhanger zal jouw sleutelbos of tas een stuk vrolijker maken!

Delen