10x bijzondere Nederlandse relatiegeschenken voor een goede indruk

Op zoek naar unieke Hollandse relatiegeschenken om te geven aan zakenrelaties? Zo’n relatiegeschenk wordt meestal met een doel gegeven: het achterlaten van een positieve indruk bij relaties en hiermee jouw klanten laten weten dat ze gewaardeerd worden. Als bedrijf is het dus van belang om het juiste geschikte geschenk te geven, maar dit kan soms nog best lastig zijn! Daarom heeft de Holland Winkel 10 unieke Hollandse relatiegeschenken onder elkaar gezet die zeker gewaardeerd zullen worden door jouw relaties in het binnen- én buitenland!

Als sinds 2002 is de Holland Winkel gespecialiseerd in het leveren van professionele relatiegeschenken voor zakelijke gelegenheden en hebben we in de afgelopen jaren wereldwijd vele mensen blij mogen maken. Bij de Holland Winkel vind je originele relatiegeschenken met een betekenis. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor één relatiegeschenk, maar natuurlijk ook relatiegeschenken voor een congreszaal vol mensen.

10 Inspiraties - Nederlandse Relatiegeschenken - 

Inspiratie #1: Driedelige Delfts Blauwe tulpenvaas, 40 cm

Met deze indrukwekkende tulpenvaas kun je zeker weten een “wow” reactie van verwachten. Deze typische Hollandse tulpenvaas is echt een pronkstuk en wordt vaak gegeven tijdens zakelijke bezoeken. Met wat rode tulpen erbij, zal deze Delfts Blauwe tulpenvaas nog mooier uitzien!

Inspiratie #2: “Holland in een tulpentas”

Je kunt jouw relatie op een hele leuke manier kennis laten maken met Nederland door dit geschenk te geven. In deze tulpentas zijn de meest typische Hollandse lekkernijen te vinden, zoals Daelmans stroopwafels, Rademaker Haagsche Hopjes en Hellema speculaas in een Delfts blauw blik. Hoe leuk (én lekker) is dit! Wij kunnen dit geschenk kosteloos nóg persoonlijker voor jou maken door jouw bericht op een uniek Hollands kaartje te drukken. Op dit kaartje kun je jouw zakenrelaties onder andere bedanken voor jullie leuke samenwerking, een wens achterlaten en nog natuurlijk nog veel meer. 

Inspiratie #3: Kaas Geschenk “Belegen” - Oude Kaas

Wist je dat niet alleen Nederlanders, maar ook veel buitenlanders dol zijn op onze oer-Hollandse kaas? Afgelopen tijd hebben wij veel kaasgeschenken naar het buitenland gestuurd, omdat ze niet alleen leuk, maar ook erg lekker zijn! Het hoogtepunt van dit geschenkpakket is toch wel de belegen Reypenaer kaas. Al sinds 1947 wordt de Reypenaer kaas in een historisch kaaspakhuis van meer dan 100 jaar oud in Woerden op een natuurlijke manier gerijpt.

Al bij de eerste hap proef je al de Intense beklijvende smaak met een zachte smeuïge textuur van de kaas. Twee Delfts blauwe kaasschaven horen ook bij dit pakket. Ze komen goed van pas als jouw relatie een stukje kaas op een Hollandse manier uit wil proberen! Ook bij dit geschenk kun je gratis een persoonlijk bericht achterlaten. Wij zullen jouw bericht op een uniek Hollands kaartje drukken.

Inspiratie #4: Delfts Blauw Geboortebord

Verwacht jouw hechte zakenrelatie een kind of is er zojuist een kind geboren? Dit handgeschreven Delfts Blauw geboortebord maakt keer op keer indruk. Het is niet alleen een uniek geschenk, maar ook een geschenk dat jarenlang opgehangen wordt.  Elk bordje wordt met de hand afgewerkt.

De naam, geboortedatum, gewicht en geboortetijd worden in het bordje geschilderd of geschreven. De geboortetijd wordt in het klokje boven het bed getekend. Daarna wordt het bordje gebakken en komend de teksten permanent in het glazuur te staan. Wij versturen dit geboortegeschenk naar elke bestemming in de wereld.

Inspiratie #5: Theetijd “Delfts Blauw”

Met dit geschenkpakket kan jouw relatie in stijl van een kopje thee met allerlei lekkere Nederlandse lekkernijen genieten. Deze Daelmans stroopwafels en Amsterdam koekjes zijn wereldberoemd en zullen zeker gewaardeerd worden. Het Delfts blauwe dienblad matcht met de mooie mok.

Elke keer als jouw relatie een kopje thee drinkt, zal die aan jouw bedrijf denken!

Inspiratie #6: Stroopwafels in blik - Amandelbloesem Vincent van Gogh -

Dit populaire door Van Goghs "Amandelbloesem" geïnspireerde blikje is gevuld met lekkere stroopwafels. Het blikje is mooi verpakt in een cellofaan zakje en is versierd met een blauw lint. Aan het lintje zit een sleutelhanger met twee Van Gogh klompjes.

Dit blikje met stroopwafel ziet er chique uit en wordt dus daarom ook graag aan (belangrijke) relaties gegeven

Inspiratie #7: Amsterdams "Grachtenhuisjes" Geschenk 

Wil je jouw relatie kennis laten maken met Amsterdam? Met dit leuke geschenkenpakket kan dat! 

Deze leuke combinatie met bekende Amsterdamse beeltenissen is als geschenk is niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook nog eens heel erg lekker! 

De Amsterdam Daelmans koekjes en de grachtenhuisjes die op de mok afgebeeld zijn, maken dit cadeau een typisch Amsterdams geschenk. De cadeautjes worden in een Delfts Blauw tasje geleverd waarop een kussend paartje te zien is.

Jouw relatie ontvangt bij dit geschenkpakket een stevige mok waarop Amsterdamse grachtenhuizen afgebeeld zijn, Amsterdamse Daelmans koekjes en een sleutelhanger met een Amsterdamse stadsmolen. Nóg Amsterdammer kun je het niet maken!

Inspiratie #8: Handdoek met Kaas & Stroopwafels - Tulpenthema -

Als buitenlanders aan Nederland denken, zullen ze vaak meteen aan tulpen, kaas en stroopwafels denken. Dit tulpen geschenkpakket combineert al die dingen! Op zoek naar een typisch Nederlands geschenkpakket dat niet alleen lekker, maar ook praktisch is? Zoek dan niet verder!

Dit samengestelde tulpen cadeaupakket bevat naast lekkere Daelmans stroopwafels, ook een stuk kaas dat verpakt is met een houten tulp sleutelhanger in een cellofaan zakje.

Vergeet de prettige rode tulpen keukendoek niet! Die kan de ontvanger jarenlang goed in de keuken gebruiken! Om het geheel af te maken wordt er een mooie papieren tulpentas meegeleverd die zeker op zal vallen! 

Inspiratie #9: Vincent van Goghs geschenkpakket Zonnebloem

Deze cadeauset in een luxe Delfts blauwe geschenktas staat helemaal in het thema van het Vincent van Goghs schilderij Zonnebloemen.

In dit Hollandse geschenkpakket voor jouw zakenrelatie vind je een kaasplankje met een kaasmes en een flesopener in de vorm van een klomp. Op de flessenopener is Vincent van Gogh natuurlijk ook afgebeeld. Daarnaast vind je een blikje met lekkere stroopwafels dat met een paar zonnebloemklompjes verpakt wordt.

Om dit geschenk nog persoonlijker te maken, zit er ook een Hollands kaartje bij waar je jouw eigen bericht op kunt

Inspiratie #10: Uitgebreide cadeauset "Typisch Hollands"

Last but not least: dit uitgebreide cadeauset is toch wel een favoriet onder onze klanten. Dit typisch Hollands geschenkpakket bevat typische Hollandse kaasmessen, lekkere stroopwafels in een vrolijk blikje en een mooie porseleinen kaasplank. Al deze cadeautjes worden samen in een stevige Delfts Blauwe geschenktas geleverd.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Delen