Petit Villain Baby romper cadeauset I ♥ Amsterdam met Slabbetje

32958

Beschrijving:

Leuke Petit Villain Baby Romper cadeausetje voor zowel jongens als meisjes. Het setje bestaat uit een baby romper en slabbetje voor babies van 0-3 maanden. Alles is verpakt in een mooie cadeau zak. Er is ook een leuk kaartje met de tekst "Someone loves you in Holland" , dat is voorzien van een lintje in de kleuren van de Nederlandse vlag.

Op een witte achtergrond staat het rode wapen van Amsterdam, en de tekst "I ♥ Amsterdam". Het slabbetje heeft dezelfde versiering.

Een compleet geschenk voor een nieuwe telg aan de familie boom, of voor de pasgeboren baby van een relatie in een ver land !

Product Tags

Petit Villain Baby romper cadeauset I ♥ Amsterdam met Slabbetje

32958

Leuke Petit Villain Baby Romper cadeausetje voor zowel jongens als meisjes. Het setje bestaat uit een baby romper en een slabbetje voor babies van 0-3 maanden

In voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Verzending binnen Nederland voor slechts € 4.95!
Verzendingen naar bestemmingen buiten de EU zijn BTW vrij
14 dagen retourgarantie
€ 18,75

Betalen

U kunt uw bestelling veilig online betalen op Hollandwinkel.nl Nadat u de betaling heeft afgerond ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Verzenden

Alle pakketten van de Hollandwinkel worden verstuurd met PostNL. Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in bijna alle gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.

Retourneren

Bij ons geldt uiteraard ook gewoon de wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Klantenservice
Vraag, opmerking of heeft u speciale wensen ? Bel of schrijf ons gerust! We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 & 17:00
Tel: 0299-406060 E-mail: verkoop@hollandwinkel.nl