Petit Villain Baby romper cadeauset Grijze Molen met slofjes

32957

Beschrijving:

Leuke Petit Villain Baby Romper cadeausetje voor zowel jongens als meisjes. Het setje bestaat uit een baby romper en baby slofjes voor babies van 0-3 maanden. Alles is verpakt in een mooie cadeau zak. Er is ook een leuk kaartje met de tekst "Someone loves you in Holland" , dat is voorzien van een lintje in de kleuren van de Nederlandse vlag.

Op een witte achtergrond staat een grijze molen en de tekst Holland. De baby schoentjes hebben een molen en de tekst "Holland" eronder.

Een compleet geschenk voor een nieuwe telg aan de familie boom, of voor de pasgeboren baby van een relatie in een ver land !

Product Tags

Petit Villain Baby romper cadeauset Grijze Molen met slofjes

32957

Leuke Petit Villain Baby Romper cadeausetje voor zowel jongens als meisjes. Het setje bestaat uit een baby romper en baby slofjes voor babies van 0-3 maanden

In voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Verzending binnen Nederland voor slechts € 4.95!
Verzendingen naar bestemmingen buiten de EU zijn BTW vrij
14 dagen retourgarantie
€ 18,45

Betalen

U kunt uw bestelling veilig online betalen op Hollandwinkel.nl Nadat u de betaling heeft afgerond ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Verzenden

Alle pakketten van de Hollandwinkel worden verstuurd met PostNL. Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in bijna alle gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.

Retourneren

Bij ons geldt uiteraard ook gewoon de wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Klantenservice
Vraag, opmerking of heeft u speciale wensen ? Bel of schrijf ons gerust! We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 & 17:00
Tel: 0299-406060 E-mail: verkoop@hollandwinkel.nl