Papieren servetten voor aan tafel

Saaie witte en grijze servetten zijn verleden tijd. Papieren servetten bedrukt met een printje worden de laatste tijd steeds populairder en deze servetten zijn zeker een onmisbaar item geworden als het neerkomt op tafeldecoratie. Samen met dierbaren 's avonds aan tafel zitten is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag. Met wat mooie servetten aan tafel kun je jouw eetkamer op een goedkoper manier een stuk chiquer en gezelliger maken. De servetten die je naast de borden of de bestekken legt, geven veel kleur aan tafel. Heb je wat tijd over? Servetten vouwen is ook heel leuk om te doen. Plaats jouw gevouwen creaties op tafel om extra indruk te maken!

Servetten met een thema

Bij de Holland Winkel hebben we de afgelopen tijd onze servetten collectie uitgebreid. Bij ons kun je diverse servetten in onze collectie vinden. De servetten hebben elk een eigen thema. Zo hebben wij bijvoorbeeld Ambiente servetten bedrukt met prachtige Nederlandse meesterwerken, typisch Delfts blauwe servetten, fleurige bloemenservetten en schattige servetten met een dierenthema.

Servetten met Nederlandse meesterwerken

Onze Nederlandse kunstwerken zijn wereldberoemd. De schilderijen als de zonnebloemen of de amandelbloesem van Van Gogh kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Met wat servetten waarop Nederlandse meesterwerken te zien zijn, haal je zo artistieke vibes in huis. Liever schilderijen van Vermeer? Uiteraard hebben wij ook de servetten van "Meisje met de Parel" en "Het Melkmeisje"! Deze servetten zijn niet alleen mooi, maar ook zeker zeer milieuvriendelijk. De bedrukte papieren servetten worden gemaakt van hout uit FSC-gecertificeerde bossen en ze zijn ook gemaakt van gerecycled materiaal. Wel zo fijn dus!

Chique Delfts blauwe servetten

Chique en prachtig. Zo beschrijven wij de Delfts blauwe servetten die wij in onze collectie hebben. Deze Delfts blauwe servetten zijn heel geschikt om in restaurants, of gewoon bij jou thuis te gebruiken! Met deze servetten zullen jouw gasten zeker het gevoel krijgen alsof zij in een vijfsterrenrestaurant dineren.

Op zoek naar bruiloft decoratie?

De mooie Ambiente servetten die wij verkopen, worden vaak als bruiloft decoratie gebruikt. Servetten accentueren de trouwlocatie en zorgen ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Servetten kunnen onder andere bij de receptie en aan tafel tijdens het bruiloftsdiner gelegd worden. Bruiloftsdecoratie begint bij het uitzoeken van servetten! Veel verkochte servetten voor bruiloften zijn: Servetten "Meghan" (bloemen), "Scarlett Petrol" (Chique roze bloemen met vogeltjes) en "Klassieke Tulpen".

Bij de Holland Winkel houden we wel van vrolijke servetten. Daarom laten we je hier in dit artikel 10 mooie servetten zien die jouw eetkamer meteen op zullen fleuren. 

10x mooiste servetten kopen bij de Holland Winkel

1. Servetten Amsterdamse grachten

Servetten "Amsterdam". Een Amsterdamse grachtenscène is op het servet te zien. De rode fiets op de voorgrond is echt een blikvanger.

Deze unieke Amsterdamse servetten zullen je echt het gevoel geven alsof je zelf in Amsterdam bent. Een prachtige weergave van de Amsterdamse grachtenscène is op deze servetten bedrukt. Op deze servetten zie je typisch Amsterdamse elementen terug, zoals de antieke grachtenpanden en de oma fiets die op de brug geparkeerd staat!


2. Vincent van Gogh's Amandelbloesem

Servetten met Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Dit schilderij behoort tot één van de meest populaire schilderijen van Van Gogh.

In 1890 schilderde Vincent van Gogh dit schilderij voor zijn neefje. Het schilderij Amandelbloesem was een cadeau voor het pasgeboren neefje van Vincent. Van Gogh koos ervoor om een schilderij van de amandelboom te maken, omdat deze boom het aanbreken van de lente en het begin van nieuw leven markeert. Dit schilderij dat door de Nederlandse impressionistische schilder gemaakt is, is niet alleen mooi, maar ook erg chique. De Amandelbloesem servetten zullen zeker weten opvallen!

Fan van Van Gogh? Bekijk hier alle producten van Vincent van Gogh! Je zult ze zeker heel leuk vinden!


3. Servetten Roze tulpen in houten emmer

Deze tulpen servetten zijn heel tof omdat de roze tulpen op de servetten voor altijd vers zullen blijven! Geniet dus het hele jaar door van deze mooie Nederlandse bloemen.

Nederland staat bekend om haar tulpen. Elk jaar rond half maart tot en met half mei verandert het westen van Nederland in één grote bloemenzee! De Nederlandse lange lentes met koele nachten maken het telen van tulpen zeer geschikt. Wist je dat we in Nederland per jaar 2,4 miljard tulpenstelen telen? Dat is niet niets! Deze fleurige servetten waarop roze tulpen in een emmer te zien zijn, zijn zeer typisch Nederlands. Pss de tulpen op deze servetten zullen altijd vers blijven, dus je kunt lang van ze genieten!

Lees ook: 5x Leuke onderzetters die je zeker thuis wilt hebben!


4. Servetten "Bier en Hop"

Deze "Bier en Hop" servetten zijn helemaal perfect om te gebruiken tijdens borrels en feestjes.

Heb je een feestje of een borrel bij jouw thuis? Dan heb je zeker deze "Bier en hop" servetten nodig! Deze servetten zijn versierd met een glas vers bier en daarnaast kun je ook nog eens hop op deze servetten vinden. Deze servetten stralen een super relaxte sfeer uit. Precies wat je nodig hebt bij een informeel feestje.


5. Servetten Bloemen "Meghan"

Fleurige Meghan servetten voor om jouw huiskamer op te vrolijken of om jouw eettafel te decoreren.

Dol op mooie en kleurrijke bloemen? Deze "Meghan" servetten zijn zeer geliefd onder onze klanten, omdat ze zo fleurig zijn. Deze servetten maken jouw huiskamer meteen een stuk vrolijker en daarnaast zijn ze uitstekend om jouw eettafel mee te decoreren.

Lees hier ook: 10x Bijzonderste Nederlandse relatiegeschenken voor een uitstekende (eerste) indruk


6. Servetten Authentiek Holland

Typisch Nederlandse elementen op deze authentiek Holland servetten.

Hoeveel typische Nederlandse elementen zie je op deze servetten? Wij tellen er 13. Op deze authentiek Holland servetten zijn diverse klassieke elementen afgebeeld, zoals het 10 gulden biljet en de houten klomp. Heb je al de windmolens en de grachtenpanden gevonden op deze servetten? Leuk om aan tafel te discussiëren over welke elementen nou echt typisch Nederlands zijn!

Lees ook: De Mooiste Hollandse Magneten met een Nederlands tintje


7. Servetten "Vogels & Bloesems"

Op deze elegante servetten van Ambiente zie je roze bloemen, een vogeltje en een oranje vlindertje.

Op zoek naar rustige servetten die toch wat kleur zullen geven aan tafel? Wat vind je dan van deze elegante servetten? Op deze servetten zie je een vogeltje dat rust op een tak van een bloeiende boom. De roze bloemen van de boom zijn zeer elegant getekend. Verder is er ook een vlinder op deze servetten te zien.


 8. "Hollandse Traditie"

Typisch Nederlandse Servetten waarop de bekende Nederlandse elementen te zien zijn. Je ziet klompen, tulpen een windmolen, en een kussend paartje op deze bedrukte servetten staan.

Wat is typisch Nederlands? Als je die vraag aan buitenlanders zou stellen dan zullen ze waarschijnlijk meteen aan 4 dingen denken. Namelijk: Nederlandse klompen, windmolens, kussend paartje en niet te vergeten: tulpen! Wij vinden deze Nederlandse Delfts blauwe servetten zo ontzettend leuk, omdat op de servetten zoveel unieke Nederlandse dingen afgebeeld staan.

Bekijk hier al onze Delfts blauwe producten!


9. Het Melkmeisje van Vermeer

Servetten waarop het Melkmeisje van Johannes Vermeer te zien is. Dit Nederlands schilderij uit circa 1660 is tegenwoordig één van de beroemdste schilderijen ter wereld.

Het schilderij het Melkmeisje is geschilderd door de Hollandse meester Johannes Vermeer uit Delft rond 1660. Vermeer is een bekende kunstschilder uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Ondanks dat Vermeer in zijn tijd geen bekende schilder was, is dit schilderij na een paar honderd jaar wel één van de beroemdste schilderijen ter wereld geworden.

Het melkmeisje kun je in het Rijksmuseum bewonderen, of... bij jouw thuis! Met deze servetten waarop het melkmeisje te zien is, kun je thuis dit prachtige schilderij bewonderen.

Ben je een echte Vermeer fan? Wij hebben ook servetten met "het meisje met de parel". Bekijk hier bovendien alle Vermeer artikelen die wij hebben! (En dat zijn er veel 🙂 )


10. Servetten Delfts Blauwe bloemen

Chique servetten waarop Delfts blauwe bloemen te zien zijn. Je ziet onder andere ook klassieke tulpen op deze servetten.

Deze Delft blauwe servetten vinden wij toch wel ontzettend chique! Op deze servetten zie je naast de klassieke tulpen ook andere kleine bloemen die op de servetten bedrukt zijn. Deze servetten kun je tijdens het dineren gebruiken, maar ook als decoratie-element voor jouw eettafel wanneer er niet gegeten wordt. Tip: Vouw deze servetten op tot een bestekzakje voor een extra dosis elegantie!

Wij verkopen ook andere Delfts blauwe servetten! Paar leuke zijn:


Heb je al een servethouder?

Een servethouder is een onmisbaar item als je servetten hebt! Zo berg je jouw servetten netjes op.

Vergeet de servethouder niet! Een servethouder is een onmisbaar item als het neerkomt op het opbergen van servetten. Met een servethouder kun je netjes jouw servetten opbergen. Zo raak je geen servetten kwijt én kun je ze zo ook mooi tentoonstellen. Bij de Holland Winkel verkopen wij meerdere soorten servethouders. Neem eens een kijkje bij de categorie "servetten" of klik hier om direct de servethouders te zien!