Op zoek naar typisch Nederlandse magneten? Bij de Holland Winkel kun je de leukste en de vrolijkste Hollandse magneten kopen! Sinds 2002 leveren wij typisch Hollandse souvenirs en onze magneten collectie hebben in de loop van de jaren flink uitgebreid! Deze magneten kunnen leuk jouw koelkast versieren, je kunt ze geven aan vrienden in het buitenland, de typisch Hollandse magneten in jouw geschenkpakket doen of als een leuk cadeautje weggeven tijdens een congres

Veel verschillende soorten Hollandse magneten

Zo vind je in onze online souvenirwinkel verschillende soorten magneten. Paar voorbeelden zijn: vrolijke klomp magneten, typisch Amsterdam magneten, praktische flesopener magneten, schattige Nijntje magneten, fiets magneten en glasmagneten, waarop Nederlandse meesterwerken te zien zijn. Omdat we zo veel soorten magneten hebben, zit er altijd wel iets bij voor iedereen. 


Nederlandse magneten met een thema

De magneten die wij verkopen zijn typisch Nederlands. Op de Amsterdamse magneten zie je bijvoorbeeld de klassieke grachtenscéne of de Amsterdamse magneten hebben zelf de vorm van een eeuwenoud grachtenpand. Leuk feitje: de meeste grachtenpanden magneten die wij verkopen, bestaan echt en je kunt ze zelf in Amsterdam spotten! Een leuke activiteit om te doen als het een keer mooi weer is. Je loopt zo makkelijk een paar kilometer langs de mooie grachten van het Amsterdamse stadscentrum. 

Lees hier ook: 10x De Bijzonderste Nederlandse relatiegeschenken


Museum Magneten

Magneten die wij zelf ook heel leuk vinden, zijn de magneten in de vorm van schilderijen. Op deze museum magneten zijn de grote meesterwerken uit de Nederlandse kunstgeschiedenis te zien. Wij hebben bijvoorbeeld koelkastmagneten met “De Slaapkamer”, “Amandelbloesem” en “Zonnebloemen”. Deze schilderijen zijn allemaal door de beroemde Vincent van Gogh geschilderd. Zoek je andere befaamde kunstwerken? Wat dacht je dan van de klassieke koelkastmagneet “Melkmeisje” geschilderd door Johannes Vermeer? Of de chique glasmagneet waarop “De Nachtwacht” van Rembrandt van Rijn te zien is? Bij de Holland Winkel kun je veel museumartikelen van veel beroemde Nederlandse schilders vinden.


Wij doen gratis een berichtje bij jouw geschenk

Bij de Holland Winkel vind je geschenken met een betekenis. Elke bestelling wordt bij ons zorgvuldig en persoonlijk ingepakt. Dat vinden wij namelijk heel belangrijk. Ook denken wij graag met onze klanten mee. Daarom hebben wij de gratis cadeauservice geïntroduceerd. Wij kunnen voor jou gratis een persoonlijk berichtje op een Hollands kaartje drukken en bij jouw cadeautjes doen. Zodat jouw cadeau nóg persoonlijker wordt. Je kunt hier meer over onze cadeauservice lezen. 


Lees hier ook: 5x Unieke Hollandse Souvenirs sokken