Wat geeft je aan een collega die vertrekt? Waarschijnlijk heb je geen idee wat je als afscheidscadeau aan je collega moet geven, maar de Holland Winkel kan je wat inspiraties geven. Wij hebben in onze online souvenir webshop een groot aanbod aan unieke Nederlandse geschenken. Je kunt bijvoorbeeld een mooie mokken set, indrukwekkend wandbord of een lekker geschenkpakket als afscheidscadeau geven. Voor een collega die je dagelijks ziet, wil je natuurlijk een bijzonder en uniek geschenk geven.


Top 5 Populairste afscheidscadeaus Werk  

Hieronder hebben we een lijstje gemaakt met vijf originele Hollandse geschenken die vaak gegeven worden aan collega’s die weggaan.

1. Handgeschreven herinneringsbord met certificaat van echtheid

2. Afscheid “Bye Bye” badeend

3. Luxe brillenkoker “Sterrennacht”

4. Chique “wandbord bloemen”, Gouden eeuw

5. Luxe kaascadeau met oude kaas, kaasschaaf en Daelmans Stroopwafels


Een bijzonder Nederlands afscheidscadeau voor ieder budget

Iemand zien vertrekken die je al zo lang kent, is vaak moeilijk. Met een goed afscheidscadeau kun je de prettige tijd die jullie samen hebben gehad vieren. Als een baas of manager is een goed cadeau geven belangrijk, want hiermee kun je jouw werknemer bedanken voor al hun inzet en diensten voor het bedrijf van de afgelopen jaren.

Ook interessant om te lezen: Bijzonderste Nederlandse relatiegeschenken voor een goede (eerste) indruk 


Gratis cadeaukaartje bij de Holland Winkel

Een goed afscheidscadeau hoeft niet eens duur te zijn, als het maar uniek en persoonlijk is. Bij de Holland Winkel bieden wij daarom gratis het cadeau service aan. Wij kunnen voor jou gratis een persoonlijk berichtje op een kaartje drukken. Zodat jouw afscheidscadeau nóg persoonlijker wordt. Je kunt hier meer over onze cadeauservice lezen. 


Lees hier ook: De mooiste Hollandse magneten met een Nederlands tintje

Banner foto: Canva, 2021