Hoera! Er is een kindje geboren! Nijntje cadeaus zijn altijd geliefd als kraamcadeaus, omdat Nijntje gewoon heel schattig is! Aangezien Nijntje spullen zeer populair zijn, zijn er veel Nijntje artikelen te koop.

Bij de Holland Winkel kun je een uitgebreide baby collectie vinden met allemaal leuke Nijntje artikelen. Denk daarbij aan: Nijntje shirtjes voor de allerkleinste, lieve Nijntje knuffels die onwijs lief zijn, Nijntje badcadeau, Nijntje Knuffels en natuurlijk kun je bij ons terecht voor meer schattige Nijntje producten om aan een baby'tje te geven!

Wij hebben een lijstje gemaakt met 6x de liefste Nijntje artikelen die ontzettend schattig zijn om te geven aan het nieuwe baby'tje van jouw collega op het werk, baby'tje van een vriend(in) of jouw nieuwe nichtje/neeftje dat net geboren is! Niet alleen zullen de baby’s deze cadeautjes leuk vinden, maar ook de nieuwe ouders! Als ze deze Nijntje spullen zien, kun je zeker weten een “awwwww” reactie verwachten. Zo lief zijn ze! 


- 6x De leukste Nijntje kraamcadeaus om te geven -


Nijntje kraamcadeau #1: Nijntje Baby Cadeauset "Tulpenveld"

Nijntje kraamcadeau met een schattig T-shirt en mini klompsloffen voor de baby

Op zoek naar een kraamgeschenk met een Delfts blauw tintje? Dit kraamcadeau met Nijntje klompsloffen en een Nijntje t-shirt is heel lief om te geven. Om het geschenk nog mooier te maken, krijgt de ontvanger ook een houten oranje tulp die als decoratie in de kast, huiskamer of kinderkamer gezet kan worden. Bij dit geschenk ontvang je ook een "someone loves you in Holland kaartje". Hierop kun je een persoonlijk berichtje schrijven.


Nijntje kraamcadeau #2: Knuffelset "Boer en Boerinnetje"

Typisch Nederlandse Nijntje knuffels - Boer en boerinnetje -

Wil je een heel leuk Nijntje cadeau geven? Deze knuffelset is misschien wel wat je zoekt! Dit is een Nijntje cadeauset met Nijntje verkleed als een boer en boerinnetje. Dick Bruna bedachte Nijntje in 1955 tijdens een vakantie in Egmond aan Zee. Tegenwoordig is Nijntje een wereldberoemd konijntje geworden!. Vind je deze typisch Nederlandse knuffels heel lief, maar je wilt er maar 1 hebben? Geen probleem! Want bij de Holland Winkel verkopen wij ook losse Nederlandse Nijntje poppen. De poppen kun je hier vinden.


Nijntje kraamcadeau #3: Babycadeauset Romper met klompsloffjes

Luxe kraamcadeau met langemouwen rompertje en Nijntje klompsloffen

Dit kraamcadeau bevat alles wat een kindje nodig heeft om super stylish en schattig uit te zien! Dit super lief cadeau bevat een rompertje in Hollandse stijl en Nijntje klompsloffen. Dit geschenk is in twee kleuren verkrijgbaar. In het roze en in het blauw. Bij beide sets horen er lekker warme klompsloffen. Het rompertje heeft lange mouwen, dus het rompertje kan het hele jaar door gedragen worden.


Nijntje kraamcadeau #4: Nijntje Baby T-Shirt Roze / 86

Roze Nijntje T-shirt waarop Nijntje te zien is in een tulpenveld

Bij de Holland Winkel vind je een collectie vol met leuke Nijntje baby kleding! Dit T-shirt is een van de t-shirts die wij verkopen. Dit t-shirtje is heel lief en is geschikt voor een meisje dat ongeveer 12 tot 18 maanden oud is.


Nijntje kraamcadeau #5: Mijn Eerste Nijntje Baby Cadeauset Delfts Blauw

Delfts blauw Nijntje kraamcadeau met rompertje en een blauwe Nijntje knuffel

Dit Nijntje baby cadeaugeschenk is heel populair en wordt vaak besteld om aan het kindje van een buitenlandse kennis, relatie of familielid te geven! Bij dit cadeaupakket ontvang je een Delfts blauw rompertje waarop Amsterdamse grachtenhuisjes te zien zijn. Alle cadeautjes komen netjes in een schattige Nijntje tas aan. Bij dit geschenk hoort er ook een hele lieve Nijntje pop. Deze schattige pop maakt dit geschenk helemaal af!


Nijntje kraamcadeau #6: Mijn eerste Nijntje voor jongens en meisjes

"Mijn eerste Nijntje" voor een jongetje of meisje

Ieder kindje heeft een Nijntje pop als deze nodig! Deze "Mijn eerste Nijntje" pop (in het blauw en roze) is heel leuk en geschikt om aan een pasgeboren kind te geven. Deze pop wordt graag als kraamcadeau gegeven. Op zoek naar andere Nijntje poppen? Wij verkopen ook andere Nijntje poppen, zoals Nijntje in tulpenjurk, Nijntje in Delfts blauw jurkje of Nijntje verkleed als Kerstman. Bekijk alle Nijntje poppen hier!


Lees hier ook:


Onze klanten zoeken ook naar:

Delfts blauw, Baby Cadeau's, Relatiegeschenken, T-shirts & Fashion, Nijntje kleding, Nijntje poppen, Nederlandse Souvenirs, Hollandse souvenirs, Bijzondere cadeauverpakkingen

Banner foto van Nynne Schrøder, Unsplash