Wie kent Nijntje niet? Nijntje is niet alleen in Nederland super beroemd, maar ook buiten Nederland. Dit lief klein konijntje heet in het Nederlands Nijntje, maar deze naam is voor buitenlanders heel moeilijk om uit te spreken. Daarom heet Nijntje in het buitenland Miffy. Een naam die door iedereen wél uit te spreken is. 

Wij zijn fan van Nijntje en daarom hebben wij onze Nijntje collectie de afgelopen tijd flink uitgebreid op onze webshop. Bij de Holland Winkel kun je een uitgebreide collectie vinden met allemaal leuke Nijntje artikelen. Denk daarbij aan: Nijntje Mokken, Nijntje Sleutelhangers, Nijntje Placemats, Nijntje Knuffels en natuurlijk kun je bij ons terecht voor meer schattige Nijntje producten!

Hieronder hebben wij een lijstje gemaakt met 5x liefste Nijntje artikelen die ontzettend leuk zijn om te geven aan jong én oud! In onze Nijntje categorie kun je Nijntje artikelen voor de kleinere en wat grotere nijntje fans vinden 🙂 


 - De liefste Nijntje (Miffy) Cadeau’s om te geven -


Nijntje cadeau #1: Placemat Nijntje - Op het strand

Nijntje Placemat. Nijntje speelt met zand op het strand

Placemats zijn altijd super handig! Bovendien maken ze de eettafel een stuk gezelliger. Op deze placemat zie je Nijntje dat op het strand met zand speelt. Deze Nijntje placemat is leuk te kopen voor kinderen.


Nijntje cadeau #2: "Nijntje in Tulpenveld - Blauw" Retro Mokken

Nijntje mokken met een retro uitstraling. Wij hebben deze mokken in het zalmroze en blauw.

Lieve Nijntje mokken met een retro uitstraling. Deze mokken zijn los verkrijgbaar, maar is ook heel leuk om als een setje te geven. Op de mokken zie je Nijntje met twee vrolijk gekleurde tulpen. Bekijk hier de zalmroze mok en hier de blauwe mok!


Nijntje cadeau #3: Geschenkset "Nijntje" met Nederlandse Lekkernijen

Een typisch Hollands Nijntje (miffy) cadeauset met Hollandse lekkernijen

Dit Nijntje geschenk is niet alleen super lief, maar ook heel erg lekker! Bij dit geschenk vind je lekkere mini Daelmans stroopwafels en de klassieke Haagsche Hopjes die naar koffie smaken. De Haagsche hopjes zijn vernoemd naar de baron Hendrik Hop, die per ongelijk op een avond de hopjes uitgevonden heeft toen hij koffie met suiker en room op de kachel liet staan.


Nijntje cadeau #4: Nijntje als boerin met tulpje, 34 cm

34 cm grote Nijntje pop! Nijntje is verkleed als een boerin

Deze Nijntje pop zal iedereen heel erg leuk vinden. Jong én oud! Onze klanten geven deze pop regelmatig aan relaties in het buitenland, omdat Nijntje verkleed als een boerin toch wel typisch Hollands (en heel lief) is.

Nijntje in boerenkiel ziet er heel Nederlands uit. Ook omdat er een tulpje vastgehouden wordt. Het formaat van de pop maakt het heel fijn (voor een kind) om het vast te houden en om te knuffelen. Naast dat we de boerin verkopen, verkopen wij uiteraard ook de boer!

Kun je niet besluiten of je de boer of boerin wilt geven? Wat dacht je dan van de cadeauset met 2 Nijntjes als boer én boerin erin? Uitstekend om te geven aan het jongetje en het meisje van een tweeling bijvoorbeeld!


Nijntje cadeau #5: Nijntje Baby Cadeauset "Oranje"

Nijntje kraamcadeau voor de liefste baby

Op zoek naar een uniek en handig kraamcadeau om te geven aan een baby? Dit oranje Hollands geschenk is heel leuk om te geven aan de pasgeboren baby van jouw kennis, collega, of buren! In dit geschenk vind je een "I Miffy/Nijntje Holland" shirt, een oranje houten tulp en een paar mini klompsloffen!

Daarnaast hoort er ook een roze kaartje bij waar "Someone loves you in Holland" op staat. Hierop kun je een bericht opschrijven, of wij kunnen jouw bericht voor je kosteloos erop printen! Zo maak je een geschenk een stuk persoonlijker!

Wat dit geschenk zo leuk maakt is dat het kindje een outfit krijgt in de Nederlandse kleuren. Dit geschenk wordt dus daarom vaak aan Nederlandse baby's in het buitenland gegeven.


Onze klanten zoeken ook naar:
Nijntje geschenken, Nijntje cadeaus, Nijntje kraamcadeau

Banner foto van Sven Brandsma, Unsplash.